De nieuwe trend trouwjurk met een tattoo effect: Elegant en Avontuurlijk

De tattoo effect op trouwjurken is een trend die steeds groter word. Bekijk en kies één van deze modellen, durf en ben avontuurlijk en schitter op de dag van uw bruiloft.

  • Trouwjurk stijlen

Meer en meer kracht, zien we in de nieuwe collecties van trouwjurken. Niet alleen de ontwerpen maar ook de modellen, strapless halslijnen, prinsessen rokken en traditionele stoffen zoals tule, satijn of kant worden steeds meer gebruikt. De merken zijn innoverend en durven adembenemende en bijzondere ontwerpen te creëren. De nieuwe trend trouwjurk met een tattoo effect is hier een voorbeeld van, bestaande uit transparante of geborduurde details gemaakt op huidskleur. Om u een idee te geven van deze prachtige nieuwe trend, hebben wij een selectie gemaakt van jurken, met een wat meer avontuurlijkere look dan anders.

Adverteren

Er is voor elk wat wils, sommige ontworpen borduurwerken omvatten alleen de achterkant of zijkant van de hals en mouwen, zoals BHLDN, ​​Demetrios en La Sposa. En anderen, die een bijzondere uitstraling creëren en oogverblindend zijn in het simuleren van huidskleur, zoals in het geval van Pronovias.

Bekijk hier deze prachtige nieuwe trend en laat je verbluffen!

Wilt u graag persoonlijk advies? Dat kan bij Something Bruidsmode een specialist gevestigd in Amsterdam. Something Bruidsmode biedt u een collectie voor exclusieve bruidsjurken, bruidsschoenen en bruidsaccessoires. Zij houden rekening met de wensen en behoeften van de bruid in elk opzicht.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Something Bruidsmode Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De nieuwe trend trouwjurk met een tattoo effect: Elegant en Avontuurlijk