De Photocall: de leukste manier om jullie herinneringen vast te leggen!

Kies voor een photocall om demooiste, ontroerendste en grappigste momenten van jullie grote dag te kunnen vastleggen. Wat past het beste bij jullie bruiloft?

  • De gasten
  • Aanbeveling
  • International
  • Photocall

Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven! Deze prachtige dag brengen jullie door met alle mensen die jullie dierbaar zijn. De foto´s van jullie trouwdag helpen jullie om deze mooie momenten  met jullie gasten nooit meer te vergeten. Kies voor een photocall, zodat jullie de mooiste, ontroerendste en grappigste momenten van deze belangrijke dag in jullie leven op een geweldige manier kunnen vastleggen. Wij laten jullie de mooiste voorbeelden zien ter inspiratie. Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Een photocall is echt een echte  must op de bruiloften van dit jaar. Zeker weten dat jullie gasten niet kunnen wachten om op de foto te gaan met een mooie of grappige achtergrond in de photocall op jullie bruiloft! Van kleine en intieme fotohoekjes, tot muren vol bloemen, gordijnen, slingers en duidzenden andere details. Combineer jullie photocall met het thema van jullie bruiloft: vintage of boho dat super populair is dit seizoen; industriële stijl met het mooiste licht dat prachtig reflecteert op metalen; of super glamorous met gouden accenten. Gaan jullie liever niet zelf aan de slag met het stylen van de photocall voor jullie grote dag? Vraag één van deze geweldige stylisten om de styling tot in de puntjes te regelen!

Net als het kiezen van goede decoratie voor bij jullie ceremonie is het kiezen van de leukste decoratie voor de photocall belangrijk voor jullie bruiloft. Laat je inspireren om de mooiste herinneringen op een originele manier vast te leggen!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

FotoBelle Trouwfotografen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!