Decoratie voor je bruiloft met kaarsen: licht op jouw grote dag, top-ideeën!

In deze galerij laten we de mooiste decoratie met kaarsen zien. Geniale ideeën om warmte toe te voegen aan jouw dag in 2019!

  • Decoratie
  • Aanbeveling
  • Kaarsen
  • Sweet table
  • 2019
  • Galleries

Gedurende de laatste jaren is de bruidsdecoratie een andere weg ingeslagen en heeft die zich ontpopt tot een belangrijk element voor het bruidspaar en de bruiloft. Want een als jij je bruiloft op een originele en andere manier viert, zul je je gasten versteld laten staan. We hebben de decoratie voor de stoelen al gezien, evenals de decoratie voor de ceremonie en voor het buffet. In deze galerij laten we de mooiste decoratie met kaarsen zien. Geniale ideeën om sfeer toe te voegen aan jouw dag in 2019!

Kaarsen brengen kalmte, vrede, rust over en natuurlijk het gevoel van thuis zijn. Het gebruik van licht is ideaal om meer sfeer te brengen tijdens de ceremonie, of deze nu in de kerk is of op het gemeentehuis. Is jouw bruiloft ’s avonds dan heeft het gebruik van kaarsen nog net ietsje meer. Denk aan kaarsen in vaasjes, lege flessen, lantaarns, kaarsjes opgehangen in bomen, op de tafel, bij de candy bar er zijn duizenden plekken waar kaarsen een meerwaarde voor je decoratie kunnen zijn.

Mis deze magnifieke ideeën die we je laten zien niet en vul jouw bruiloft met warmte en licht. Bruidsdecoratie met kaarsen is perfect om een ‘ja, ik wil’ uit te spreken met nog meer warmte en liefde. Vergeet niet de decoratietrends van 2019 te checken!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!