Decoratie voor jouw bruiloft in de herfst!

De laatste tijd is het herfst seizoen populair om in te trouwen. Bekijk deze galerie waar we je de mooiste herfst decoratie laten zien.

  • Decoratie stijlen
  • Adviseren
  • Herfst
  • Bruidspaar

Het is algemeen bekend dat de zomer het favoriete seizoen om te trouwen. Vreugde, de zon, en het strand (ontdek hier de mooiste locaties aan het strand voor 2017!) vormen de perfecte combinatie voor een sprookjes bruiloft! Maar zoals alles in het leven heeft de zomer ook z’n nadelen, het kan té warm zijn en misschien is een groot deel van uw gasten wel op vakantie. Daarom is het niet verkeerd om jouw bruiloft in de herfst te houden! In deze galerij tonen we je de mooiste decoratie voor een bruiloft in de herfst. 

We zien voor herfst decoratie veel overeenkomsten met boho-chic, vintage en industriële decoratie. Denk bijvoorbeeld aan gedroogde bladeren en planten. Decoratie op de tafels zoals grote kaarsen en verlichting in gezellige kleuren. Ook de stoelen kun je prachtig decoreren met herfst bloemen. En deze bloemen kun je ook terug vinden in het bruidsboeket, bekijk hier hoe je die het mooiste kunt samenstellen.

Wil je nog meer weten over een bruiloft in het herfst seizoen? Bekijk hier de tops & flops!

En lees ook: vlinders loslaten op je bruiloft! Voor meer inspiratie hebben we ook galerijen met de nieuwste trends van 2017 voor het decoreren met kaarsen en decoratie op een strandbruiloft.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!