Demetrios 2020 trouwjurken. Glamour voor de meest bijzondere dag!

Prachtige stoffen in een collectie die iedereen gezien moet hebben. Ontdek de nieuwe Demetrios 2020 collectie en kies je favoriete trouwjurk!

  • Trouwjurk stijlen
  • Demetrios

Als er een bruidsmode merk is dat overloopt van vrouwelijkheid en dat romantische tintje dat veel bruiden leuk vinden op hun trouwdag, dan is het ongetwijfeld het merk Demetrios. Dit jaar is ook onderdeel geweest van de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week catwalk die een collectie vol prachtige details presenteert die je niet kunt missen in deze galerij waar we je de collectie trouwjurken Demetrios 2020 laten zien. Droom ervan om een dag prinses te zijn!

Adverteren

In deze nieuwe collectie neemt de romantiek de catwalk over en laat ons ontwerpen na die gemaakt zijn met bijzondere stoffen. Trouwjurken van kant, met geborduurde tule en organza’s  die authentieke meesterwerken samenstellen. Verfijnde glamour en exquise extravagantie. Indrukwekkende looks en andere gedurfde looks die de gelukkigste dag van je leven waardig zijn om te dragen.

Mis deze galerij niet, waar we je de beste trouwjurken Demetrios 2020 laten zien en geniet van de savoir faire van een bedrijf met prestige en een lange carrière in het kleden van bruiden uit de hele wereld. De beste selectie en de beste stoffen om je je uniek te laten voelen op een speciale dag. Kies je favoriet!

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Demetrios 2020 trouwjurken. Glamour voor de meest bijzondere dag!