Demetrios en Platinum Trouwjurken voor 2020: Waar innovatie traditie ontmoet!

Twee collecties en totaal verschillende designs waarvan er maar één perfect voor jou is! Deze ontwerpen laten zien dat elke bruid anders is: elke jurk heeft zijn eigen unieke details en stijl. Voor welke jurk kies jij?

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Demetrios

Hoewel je zoektocht naar trouwjurken voor je bruiloft in 2020 misschien pas net is begonnen, weten we zeker dat je na het zien van deze ontwerpen niet verder hoeft te zoeken!

Demetrios is een Grieks bruidsmode bedrijf dat is uitgegroeid tot een internationale sensatie. Aankomende bruiden van over de hele wereld zijn verliefd geworden op al deze unieke ontwerpen.  Toch denken wij dat de 2020 collectie dat overtreft, en een van de beste collecties tot nu toe is.

De Demetrios 2020 Golden Heart Collectie is zowel modern als elegant. Deze jurken zijn ontworpen met hedendaagse en glamoureuze bruiden in het achterhoofd. Van zachte tule of satijn tot borduurwerk of elegant kant, alle jurken zijn van hoge kwaliteit en handgemaakt met liefde. Een Demetrios bruid maakt een sensueel statement, of het spaghetti bandjes is, een zwoele off-shoulder jurk of een open rug. Wanneer je op zoek bent naar een ‘wow-reactie’ bij je gasten, dan is deze galerij zeker het bekijken waard!

Daarnaast heeft Platinum by Demetrios een moderne royale 2020 collectie, vol met uitbundig- en vrouwelijkheid. Blaas je gasten omver met gewaagde deze gewaagde ontwerpen. Deze jurken hebben de klassieke bruidstradities gemixed met een eigentijdse stijl die je figuur, sensualiteit en natuurlijk, je zelfvertrouwen zal versterken.

Wanneer je na het zien van deze galerij vol met prachtige jurken meer wil zien, bekijk dan de Demetrios show op de Barcelona Bridal Fashion Week op 26 april om 15:00.

Twee collecties, verschillende designs, maar slechts één die perfect voor jou is. Deze ontwerpen reflecteren dat elke bruid anders is, door hun onvergelijkbare stijlen. Voor welke jurk kies jij? Ontdek Demetrios en Platinum by Demetrios voor jouw 2020 bruiloft, en wordt opnieuw verliefd.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Demetrios en Platinum Trouwjurken voor 2020: Waar innovatie traditie ontmoet!