Demetrios Trouwjurken voor 2019: van tijdloze glamour tot ultramoderne stijlen!

Deze collectie vol glamour, tijdloze romantiek en de frisheid van bloeiende bloemen zal je zeker inspireren! Bekijk de Demetrios trouwjurken collectie 2019 hier!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • 2019
  • Demetrios

Voor moderne bruiden met een mix van verschillende stijlen, deze Griekse ontwerper heeft het allemaal. Demetrios combineert oude bruidstradities met een moderne esthetiek en prachtige details. In deze galerij presenteren wij jullie alle unieke looks gecreëerd door deze wereldberoemde ontwerper voor 2019.

Onder de ontwerpen kun je jurken ontdekken met een tijdloze Franse aura vermengd met new-age-passie, evenals eigentijdse 3D-bloemenboorduurwerk, moderne kantpatronen en zelfs de gewaagde integratie van veren en kralen. Andere jurken doen denken aan de glamour van Versailles, met een koninklijke uitstraling, waarin ivoor is verwerkt om ervoor te zorgen dat de witte kanten details zo opvallend en mooi uitkomen. Als je op zoek bent naar traditionele tradities voor een fashion-forward look, dan kun je ook pastel gekleurde trouwjurken vinden in lichtroze en blauwe kleuren in deze prachtige collectie. Capes zijn ook een moderne toevoeging aan de bruidslook, ter vervanging van een sluier, die drama en empowerment toevoegt aan de moderne stijl.

Deze collectie vol glamour, tijdloze romantiek en de frisheid van bloeiende bloemen zal je zeker inspireren!

We hopen dat je net zoals ons verliefd wordt op deze jurken. Kies favoriete jurk uit de Demetrios trouwjurkcollectie voor 2019 en verblind je gasten op je speciale dag! Krijg je geen genoeg van deze beelden? Bekijk dan ook: Demetrios 2019 of de 100 meest spectaculaire trouwjurken voor 2019! Wil jij niks van ons missen? Volg ons op PinterestFacebook en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!