Laat je inspireren voor jouw eigen Game of Thrones bruiloft!

Ben jij Game of Thrones fan? Bekijk deze geweldige foto´s en laat je inspireren voor jouw eigen Game of Thrones bruiloft!

  • Real Weddings
  • Editorial
  • Origineel

Onlangs is het nieuwe seizoen van Game of Thrones gestart en de hele wereld staat op zijn kop! Wat is er nu mooier voor Game of Thrones fans dan een bruiloft in dit thema? Dat dacht ook fotografe Katherine Elena Photography. Zij organizeerde een styled wedding shoot volledig in de stijl van deze Amerikaanse serie! Een geweldig idee, want de middeleeuwse charme van Westeros creëert een hele bijzondere sfeer!

Er ontbreekt werkelijk helemaal niks aan het Game of Thrones thema in deze styled shoot: tot in de kleinste details ziet het er geweldig uit! Van de bruidstaart met de eieren van de draken van Daenerys, prachtig briefpapier met bijpassende kalligrafie tot de wolfshond – deze bijzondere fotoshoot liet niets te wensen over!

Deze bruiloft is één grote droom – hiermee valt de bruiloft van Daenerys Targaryen en Khal Drogo in het niets. Bekijk deze geweldige foto´s en laat je inspireren voor jouw eigen Game of Thrones bruiloft!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!