Dromerig en ingetogen: Justin Alexander Sincerity herfst/winter collectie 2018

Dromerig en ingetogen: Justin Alexander Sincerity herfst/winter collectie 2018 is een viering van vrouwelijk en klassieke bruidsstijl. Bekijk hier de prachtige jurken!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Justin Alexander

De Sincerity Collectie is één stap verwijderd van de Justin Alexander modus-operandi, een traditioneel design en een tikkeltje bescheiden. Dit wil niet zeggen dat de collectie geen moderne elementen bevat – dit zien we terug in de strakke lijnen, luxe versieringen en de opengesneden stof – maar de jurken zijn elegant en subtiel zoals we van deze ontwerper gewend zijn. Deze jurken zijn prachtig voor vrouwen die houden van een vintage, klassieke bruiloft. Dit is goed terug te zien aan de foto’s met de prachtige achtergrond, waarop een groot landhuis afgebeeld is.

Allover kant wordt veel gebruikt in de nieuwe Sincerity Collectie. Dit straalt romantiek uit en traditie, echter; de jurken zijn ook veel versierd met pailletten en kralen, waardoor de jurken een sensueler randje hebben. De achtergrond van de tuin op de foto’s van de collectie weerspiegelt perfect de meer ontspannen stijl van deze collectie – het gebruik van off-the-shoulder-mouwen, lange tule rokken en bloemen applicaties dragen hier vooral aan bij. De inspiratie van deze collectie komt duidelijk door de natuur. Dit zien we door de stijl van de rokken – met een watervaleffect jurken zoal Style44067. Deze jurk is elegant en erg vrouwelijk.

Met het bereik wat Justin Alexander Sincerity heeft, proberen ze de terugkeer van traditionele bruidsjurken weer te introduceren. Dit voldoet weer aan onze verwachtingen, Justin Alexander is erg innoverend en evolutionair. De prachtige details en de variatie van patronen, zoals te zien in deze collectie, zijn uniek en origineel. Ze illustreren de voortreffelijkheid van het merk. Het gebruik van tule en gelaagdheid van materialen die zachtere, sierlijke, subtiele looks creëren, wordt prachtig gedaan. Justin Alexander laat in deze collectie details zien die veel ontwerpers over het hoofd zien. Als jij op zoek bent naar een lowkey, maar toch nog steeds luxe jurk voor je bruiloft,  dan is hier de perfecte plek om te beginnen!

Wil jij niks missen? Bekijk dan onze  PinterestInstagram en Facebook pagina’s!

Bekijk ook: 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Dromerig en ingetogen: Justin Alexander Sincerity herfst/winter collectie 2018