Elegantie en verfijning: de nieuwe Justin Alexander Signature 2018 collectie!

Een collectie vol details die je niet mag missen. Waar wacht je nog op? Bekijk de Justin Alexander Signature 2018 Collectie nu!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Justin Alexander

Het kiezen van dé perfecte trouwjurk voor jouw grote dag is geen gemakkelijke taak. Zoveel keuzes in kleuren, designs en modellen… Je droomde al jaren over het spectaculaire design dat jij zou gaan dragen, maar nu het zo ver is, is het lastig om een keuze te maken! Als er één merk is dat bruiden romantische vrouwelijkheid uit laat stralen, dan is dat zónder twijfel Justin Alexander Signature. De Signature 2018 collectie zit vol delicate en bijzondere ontwerpen die je in deze galerij kunt bewonderen. Mis ze niet!

Adverteren

In deze collectie zie je alle trends voor 2018 terug in de vele designs. In de Justin Alexander 2018 signature collectie zie je bijvoorbeeld vele verschillende halslijnen terug: sensuele hartvorminge halslijnen, een diepe V-hals of open schouders. Waar kies jij voor? Één ding is zeker: laat je schouders zien dit seizoen! Ook zien we zeemeermin- en prinsessen designs gemaakt van tule, kant, geweven stoffen en met de mooiste accenten. Voor bruiden die willen gaan voor een originele look zijn er jurken met zwarte banden en strikken die sterk contrasteren met het maagdelijk wit. Zoek jij naar een glamoureuze look? Ga voor de prachtige designs met strass-steentjes – je zult er hoe dan ook geweldig uit zien! 

Ontdek in deze galerij de mooiste Justin Alexander Signature 2018 ontwerpen. Het is liefde op het eerste gezicht! Welke jurk is jouw favoriet?

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan ook op InstagramPinterest en Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Elegantie en verfijning: de nieuwe Justin Alexander Signature 2018 collectie!