European Bridal Week: ontdek de mooiste designs van de deelnemende merken

Mis de prachtige ontwerpen van de bedrijven die deelnamen aan de European Bridal Week niet en draag één van deze ontwerpen op jouw huwelijksdag.

  • Trouwjurk stijlen
  • International

Dit weekend heeft weer een nieuwe editie van de internationale European Bridal Week plaatsgevonden. Dit evenement is een must visit waar alle groothandelaren en  de beste ontwerpers van de bruidsindustrie heen gaan om die nieuwste mode voor het nieuwe seizoen te bekijken. Dit jaar vond de derde jaargang van de European Bridal Week plaats die gekenmerkt word door kwaliteit ontwerp. Mis de prachtige ontwerpen van de bedrijven die deelnamen aan de European Bridal Week niet en draag één van deze ontwerpen op jouw huwelijksdag.

Adverteren

Voor vele internationale merken is de European Bridal Week en zeer belangrijk platform. Populaire bedrijven als Justin Alexander, Sophia Tolli of David Tutera voor Mon Cheri zijn tot nu toe bij alle evenementen aanwezig geweest. Trouwkleding van prachtige stoffen, de mooiste schoenen voor de bruid, de nieuwste modetrends voor bruidsgasten en bruidsmeisjes gecombineerd met de nieuwste trends in bruidskapsels voor het jaar 2017. Alleen het allerbeste voor jouw bruiloft!

Ontdek in deze galerij een aantal van de mooiste ontwerpen van designers die deelnamen aan de European Bridal Week en word verliefd op hun stijlen, details en vormen. Wat ga jij dragen?

Meer inspiratie op doen? Laat je inspireren door deze stijl van de royals.

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

European Bridal Week: ontdek de mooiste designs van de deelnemende merken