Feestjurken van Rosa Clara 2018. De mooiste gast ben jij!

Een buitengewone collectie met bijzondere details en adembenemende decolletés. Mis deze geweldige feestjurken niet!

  • Feestjurken
  • Rosa Clará

Hoewel de bruid en bruidegom het absolute middelpunt zijn op een bruiloft, zijn er veel gasten die ook graag van top tot teen gestyled willen komen. En dat is niet zo gek, want het is altijd fijn om een goede reden te hebben om je mooi te maken.  En welke dag is daarvoor geschikter dan de dag dat men de liefde viert? Rosa Clara, het Catalaanse label, hoort tot de allergrootste merken wereldwijd. Niet alleen hebben ze prachtige bruidsjurken, ook weten ze de gasten prachtig te kleden met de mooiste avondjurken en feestjurken. In deze galerij laten wij jou onze selectie feestjurken van Rosa Clara van de 2018 collectie zien. Hier staat jouw favo look zeker tussen!

Adverteren

Rosa Clara heeft een geweldige lijn met meer dan 120 modieuze, elegante en internationale ontwerpen voor dit seizoen. Korte jurken met bijzondere bewerkte stoffen en mikado lijfjes, maar ook andere, meer soepele stoffen met kant, guipure en stenen. Daarnaast heeft Rosa Clara een fantastische collectie met lange feestjurken in verschillende kleuren en gedempte tinten als zwart, blauw en oker, maar ook opvallende kleuren als rood, metallic blauw, lichtblauw, of nude en parelgrijze tinten.

Een buitengewone collectie met bijzondere details en adembenemende decolletés. Elegant en ook perfect voor vrouwen die graag comfortabel gekleed gaan. Mis deze 2018 feestjurkencollectie van Rosa Clara niet!

Meer van ons lezen? Vergeet ons dan niet te volgen op Instagram en Pinterest voor de leukste inspiratie, tips en tricks en hulp bij het planen van jouw bruiloft!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Feestjurken van Rosa Clara 2018. De mooiste gast ben jij!