Galia Lahav 2019 trouwjurken: laat je betoveren door de romantische en sensuele trouwjurken!

Ontdek de prachtige trouwjurken uit de nieuwe collecties Alegria en GALA van Galia Lahav Collection No. 7. nu!

  • Designers en boetieks
  • Luxury Weddings
  • International
  • Bruid

Bij “Galia Lahav Haute Couture” gaat het over het overbrengen van de glamoureuze en dramatische look van de rode lopers naar bruiden te brengen. Het is altijd een overweldigend gevoel om een bruid uit de kleedkamer te zien stappen met een deze look: aan de ene kant zie je je creatie tot leven komen, aan de andere kant weet ik dat ik deze vrouw blij heb gemaakt met een jurk. Dat is waar het allemaal om draait. – Galia Lahav

Adverteren

De Israëlische ontwerper Galia Lahav is al meer dan 30 jaar wereldberoemd. Al als jong meisje had ze een grote passie voor maatwerk en design. Na vele jaren als kunstdocent droeg zij haar artistieke werk over aan de mode-industrie en vestigde kort daarna haar merk. Vandaag de dag is Galia Lahav een van ‘s werelds toonaangevende haute couture ontwerpers. Nu presenteert Galia Lahav twee collecties voor 2019 waar u op het eerste gezicht verliefd op wordt:

Alegria

Galia Lahav’s nieuwste haute couture collectie heeft een romantisch en toch sensueel karakter en overtuigt met zijn prachtige details: van het beste kant tot de mooiste kristallen oppervlakken, elke jurk in de collectie staat voor majestueuze elegantie. De inspiratiebron was een van de meest fascinerende steden van Europa: Lissabon. Daarom is de naam “blijdschap”, in het Portugees “alegria”. “Ik werd aangetrokken door de schoonheid van de Portugese cultuur: de architectuur, muziek en mensen”, zegt de ontwerpster van het merk over haar inspiraties.

GALA van Galia Lahav Collectie nr. 7

Naast de haute couture collectie Alegria presenteert het merk ook de nieuwe collectie van de GALA by Galia Lahav lijn, een op maat gemaakte kledinglijn voor bruiden. In 2019 neemt GALA van Galia Lahav Collection No. 7 ons mee op reis naar een magisch bos. Volgens de ontwerper is deze collectie “een sprookje van Shakespeare”. Dus, wat staat ons te wachten? De jurken worden gekenmerkt door volumineuze rokken, veel kant, meer gedurfde ontwerpen met diepe V-hals en precies op elkaar afgestemde proporties. Een combinatie van modern en klassiek creëert een uniek gevoel.

Onder de vele elegante, glamoureuze en super vrouwelijke bruidsjurken die Galia Lahav voor 2019 presenteert, vind je zeker een favoriet waarmee je de bruid kan zijn waar je altijd al van gedroomd hebt!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Galia Lahav 2019 trouwjurken: laat je betoveren door de romantische en sensuele trouwjurken!