Inspiratie uit de jaren '20, voor uw trouwjurk met bijpassende accessoires!

Keer terug naar het verleden en kies een outfit uit dit decennium voor uw bruiloft, we laten trouwjurken en accessoires zien die u echt niet mag missen. Gelukkig is de jaren '20 verleidelijk!

  • De Bruid
  • Aanbeveling

Op dit moment zien we een groot aantal modellen in de collecties van trouwjurken die geïnspireerd zijn door het verleden. Zeer modieuze outfits komen voorbij, uit de vintage tijdperken. In dit geval nemen we een grote sprong terug in de tijd en gaan we terug naar de jaren ’20, het decennium waarin er een toename was  in de welvaart en een verandering in de vrouwelijke mentaliteit. De periode gekenmerkt als zeer intens en een lux sociaal leven, hierdoor bekend met veren en extralegale outfits, kapsels, parels, sieraden en kapsels met veel golven. Dit alles leidde tot prachtige looks voor de bruid, en in deze galerie willen we een aantal van deze looks voorstellen, met trouwjurken en bijpassende accessoires.

Adverteren

We hebben niets weggelaten, en we hebben meteen jurken geselecteerd met strass applique zilveren kwastjes en andere motieven op de heup gesneden. Zoals met hoofdtooien, tiara’s, met of zonder kralen, die echte juweeltjes zijn. Armbanden kralen en grote broches, en elegante oorbellen. Niet te vergeten de hoofdtooien van die tijd  met veren.

Zeker een bijzondere mode waar we allemaal wel van houden en kunt aan passen naar onze moderne tijd, kan een groot succes zijn voor uw trouwdag. Check hier de inspiratie!

 

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Inspiratie uit de jaren '20, voor uw trouwjurk met bijpassende accessoires!