Golden Globes 2018: uitblinkende zwarte ontwerpen op een rode loper

No te pierdas todo lo que se vivió ayer en la antesala de los premios más esperados del cine internacional. ¡Glamour y reivindicación a partes iguales!

  • Trouwjurk stijlen
  • Editorial
  • International
  • Bruid
  • 2018

Aan het begin van het jaar komen de grootste internationale sterren bij elkaar voor de belangrijkste internationale prijzen in de filmwereld in een nieuwe editie van de Golden Globes Awards 2018. Iedereen was gekleed in zwart als protest tegen seksueel misbruik dat al jaren leeft en helaas nog steeds realiteit is. Ontdek in deze galerij de mooiste ontwerpen van de rode loper sterren van de Golden Globes 2o18!

De zwarte kleur wordt gedragen door bijna alle sterren en gasten en representeert gendergelijkheid en protesteert tegen seksueel misbruik en geweld. Hoewel er voor één kleur is gekozen, heeft het niemand ervan weer houden zich op en top aan te kleden. We zien lange jurken, diepe V-halsen en volumineuze rokken. Alle nieuwste trends voor 2018 zien we voorbij komen op de rode loper van de Golden Globes 2018.

In de galerij zien we foto’s van onder andere Nicole Kidman, Penélope Crus, Justin Timberlake, Meryl Streep en Alicia Vikander. We zagen verschillende, prachtige zwarte feestjurken voorbij komen op de rode loper waarvan wij de beste ontwerpen op een rijtje gezet hebben. Dit wil je toch niet missen?

Voor meer inspiratie volg je ons op Facebook, Instagram en Pinterest 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!