• Online magazine
  • Haal de oude koffers van zolder en creëer unieke bruiloft decoratie!

Haal de oude koffers van zolder en creëer unieke bruiloft decoratie!

Wij geven jullie inspiratie met oude koffers als vintage objecten. Ideaal om je bruiloft een authentieke en persoonlijke touch te geven!

  • Decoratie
  • Ceremonie decoratie
  • Vintage

Wanneer de trouwdatum eraan begint te komen, besteden de meeste bruidskoppels  op het laatste moment hun aandacht aan het decoreren van de bruiloft. Wij willen jullie hiermee helpen door een aantal tips te geven. Als eerste, moeten jullie op zoek gaan naar een specifieke stijl die jullie beide mooi vinden en de gehele dag gebruikt kan worden. Als we kijken naar de trend die al jaren een favoriet is, ook vooral onder de mannen, is het de vintage stijl. Daarom willen wij in de galerij jullie graag inspireren met een selectie aan vintage decoraties: absolute hits!

Adverteren

Wij zien dat steeds meer bruidskoppels deze stijl kiezen. Het is een creatieve optie om tweedehands spullen, of oudere spullen die je thuis hebt liggen, op te leuken tot unieke decoraties. Zie bijvoorbeeld in de galerij de gedecoreerde hoekjes in de tuin, deze kleine details zorgen ervoor dat jullie bruiloft één en al in stijl is.

Willen jullie graag een persoonlijke touch in de decoratie doorvoeren, dan zijn deze unieke designs een leuke optie. Bekijk dus gauw het aanbod in de galerij en laat je inspireren.

Wil je nog meer inspiratie op doen voor het decoreren van je bruiloft? Bekijk dan dit artikel. Wij wensen jullie veel succes en plezier met het voorbereiden van jullie bruiloftsstijl!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Haal de oude koffers van zolder en creëer unieke bruiloft decoratie!