Hannibal Laguna 2018 bruidsjurken: een tuin van zijde die je zal betoveren

Jurken met een romantisch karakter, vrouwelijke ontwerpen en buitengewone details: mis de 2018 collectie van Hannibal Laguna niet!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • 2018
  • Hannibal Laguna

Ook dit jaar is Venezolaanse modeontwerper Hannibal Laguna terug met een verbazingwekkende bruidscollectie. Ook deze collectie is weer precies zoals wij hem graag zien: een romantisch karakter, vrouwelijke ontwerpen en buitengewone details – perfect in lijn met dé trends voor 2018. Dit mag je gewoon niet missen! Bekijk de nieuwe collectie in deze galerij van trouwjurken van Hannibal Laguna 2018 en ontdek!

Hannibal Laguna stelt prachtige jurken samen van verschillende soorten stoffen. Als de koning van de track en zijde was het zijn roeping omdeze stoffen samen te voegen in deze tuin van zijde. De jurken met prachtige geborduurde bloemen vallen op tussen de klassieke modellen. Bruidsjurken met volumnineuze rokken en kant en strakke jurken met halter halslijn en een verleidelijke opening. Ook nieuw zijn de twee-delige jurken – spectaculair ! We moeten natuurlijk even het design opmerken van prachtige broek met gordel top met baggy mouwen. Vrouwelijke vormen worden omarmt en gevormd door prachtig chiffon en tule.

Deze collectie mag je echt niet missen. In deze galerij laten wij je de nieuwste 2018 collectie van Hannibal Laguna zien. Het zal je betoveren!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook & Instagram pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!