Inmaculada Garcia 2019 trouwjurken: de mooiste designs voor krachtige vrouwen!

De 2019 collectie van Inmaculada Garcia is perfect voor krachtige vrouwen, voor vrouwen die willen breken met tradities, zonder hun eigen persoonlijkheid los te hoeven laten.

  • Trouwjurk stijlen
  • 2019
  • Inmaculada garcía

Als er één ontwerper is die elk jaar weer risico´s neemt en wordt geïnspireerd door de rijkdom van verschillende culturen, dan is het Inmaculada Garcia. Dit jaar, op de catwalk van de London Bridal Fashion Week, worden we verrast met een unieke collectie. De 2019 collectie van Inmaculada Garcia is perfect voor krachtige vrouwen, voor vrouwen die willen breken met tradities, zonder hun eigen persoonlijkheid los te hoeven laten. Mis deze galerij met de nieuwste Inmaculada Garcia designs voor 2019 niet. Ontdek en voel je geïnspireerd door deze prachtige collectie, perfect voor bruiden in 2019!

Als er één woord is dat het merk Inmaculada Garcia het beste omschrijft, dan is dit: Kracht. Kracht van de vrouw, kracht die vrouwen zich geweldig laat voelen door het dragen van unieke designs die de traditie laten varen. Het merk verteld het volgende over de nieuwe collectie: ¨Inmaculada Garcia wil met haar nieuwe collectie de echte persoonlijkheid van de bruiden laten zien in de ontwerpen. Deze collectie is gericht op vrouwen met een sterke persoonlijkheid, die willen gaan voor een sexy, maar toch elegant uiterlijk.¨ De collectie is geïnspireerd doorde Maya-traditie en de godin Ix Chel, die de vrouw als drager van het leven belichaamd. Dit zien we zeker terug in de collectie, die luid wordt toegejuichd door het publiek op de Barcelona Bridal Fashion Week.

¨Ook in 2019 zien we weer veel transparante stoffen, maar dit keer op een subtielere manier. De ontwerpen geven een vloeiend gevoel, zodat de bruid zich sensueel en veilig voelt in de stoffen: krachtig, maar niet overdreven. We zien veel volume en combinaties van verschillende stoffen en culturen¨, alsdus Inmaculada.

Trouwjurken met V-hals, verwijderbare overrokjes, lagen tule, details in de taille: alles is mogelijk én is aanwezig in de nieuwe collectie trouwjurken Inmaculada Garcia 2019. Waar wacht je nog op?

Meer Barcelona Bridal Fashion week? Bekijk ook de nieuwste collecties van Jesús Peiro, Pronovias en Rosa Clará!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op FacebookPinterest en Instagram voor de mooiste inspiratie voor jouw grote dag!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!