Interbride 2017: ontdek de mooiste creaties van de deelnemende designers

Nog een jaar opende Interbride haar deuren voor de beste designers uit de bruidsindustrie om de nieuwste ontwikkelingen en trends voor het nieuwe seizoen te tonen. Bekijk ze als eerste!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • 2017
  • Demetrios

Nog een jaar opende Interbride haar deuren voor de beste designers uit de bruidsindustrie om de nieuwste ontwikkelingen en trends voor het nieuwe seizoen te tonen. Een niet te missen evenement waarbij veel bedrijven in de sector laten zien wat er ziet aan te komen: bruidstrends, trends voor de bruidegom en de mooiste accessoires. Mis deze galerij niet waarbij we je een selectie laten zien van de mooiste looks van de beste designers die deelnamen aan Interbride 2017. 

Adverteren

Voor aanstaande bruiden is volgende seizoen het seizoen van prachtige stoffen in spectaculaire vormen van de hoogste kwaliteit. Kortom, in 2018 kun je de meest romantische styling, lichte jurken die prachtig bewegen, ornamenten en het meest prachtige borduurwerk verwachten. Voor de bruidegom zijn dit jaar op maat gemaakte pakken het hélemaal. En met sieraden kunnen we ons ook helemaal gaan uitleven! Zowel met trouwringen als bruiloftaccessoires, schoenen (voor hem én haar), handschoenen, hoofddeksels (wat dacht je van een bloemen kroon) en zeer sensuele lingerie voor jouw grote dag!

Ontdek alle looks die wij voor jou geselecteerd hebben van Interbride 2017. In deze galerij vind je een grote hoeveelheid aan producten van de beste kwaliteit. Wij kunnen niet wachten op het volgende seizoen!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Ladybird Bruidsmode designers

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Interbride 2017: ontdek de mooiste creaties van de deelnemende designers