Je mag de nieuwe collectie van Romantica of Devon niet missen!

De nieuwe collectie van Romantica of Devon is voor de bruid die gaat voor een simpele en toch elegante look! Laat je inspireren!

  • Trouwjurk stijlen
  • Bruid
  • 2017

De nieuwste collectie van Romantica of Devon is perfect voor de bruid die kiest voor een simpele, maar classy bruidslook. Neem een kijkje in deze galerij waarin wij deze geweldige ontwerpen aan je laten zien!

De Britse designers ontwerpen al zo’n 30 jaar een van de mooiste bruidsjurken collecties binnen de bruidsindustrie. Zij zeggen dat een bruidsjurk een ¨statement of style¨ is met persoonlijkheid en, boven alles, romantiek. Dit zien we zéker terug in deze collectie.

De nieuwe collectie is zeer gevarieerd. Er zitten verschillende soorten halslijnen en rug details in. Deze ontwerpen zijn je van het voor de bruiden die gaan voor een niet te moeilijke, maar toch elegante look. De collectie legt vooral de nadruk op ultra vrouwelijke, ‘sweetheart’ necklines met minimalistische strassen en andere opdrukken. De designers zijn niet bang geweest om een goede mix in hun ontwerpen te verwerken. Ze hebben zich verdiept in de nieuwste trends en dit zien we onder andere terug in de bloemenprinten die in hun collectie verwerkt zijn.

Wat wij het mooiste vinden aan de collectie zijn de subtiele, doch elegante details op de ruggen van de ontwerpen. De nieuwe collectie van de Britse designers is prachtig en je mag deze absoluut niet missen!

Nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan hier de mooiste ontwerpen van de Madrid en New York Fashion Week! 

Niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Wil jij ook verkoper worden van Romantica of Devon? Kijk dan hier!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!