Justin Alexander lente/zomer collectie 2021: geweldige ontwerpen voor jouw bruiloft

Als je een trouwjurk nodig hebt ben je aan het juiste adres. Bekijk de Justin Alexander lente/zomer collectie 2021 en verbaas je over de geweldige ontwerpen!

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Justin Alexander

Justin Alexander heeft het weer voor elkaar. Wij van Zankyou voelen ons vereerd om weer een prachtige collectie van deze indrukwekkende, award winnende modeontwerper met jou te mogen delen.

In de Justin Alexander lente/zomer collectie 2021 komt de iconische benadering tot romantiek van de ontwerper weer eens sterk naar voren. Dit samen met zijn aandacht voor detail maakt de collectie de perfecte keuze voor een viering van liefde. Wij zijn verliefd op de opvallende elementen die er dit seizoen uitspringen, zoals gewaagde kralen, kant, bloemen en bladeren motieven en statement slepen. De silhouetten van de trouwjurken gaan gepaard met zwoele elementen, zoals sleutelgat ruggen, diepe halslijnen en een touch of drama. Tule van glitter en kant over de hele jurken laat de romantische en verfijnde stijl van Justin Alexander zien zoals we die van hem gewend zijn.

Het merk Justin Alexander staat voor klassieke schoonheid, verfijning en elegante outfits om jouw liefde het jawoord in te geven. De campagne slogan voor de lente/zomer collectie 2021 is ‘As Timeless As The Tides’ en wat ons betreft is er niets wat de collectie beter kan omschrijven. De combinatie van simplistische, natuurlijke en frisse stijl met de subtiele, zwoele toevoegingen maken de perfecte trouwjurken die modern, doch onsterfelijk zijn.

Justin Alexander vindt dat iedereen de kans verdient om in zijn ontwerpen te schitteren en daarom zijn ook in de lente/zomer collectie 2021 bijna alle ontwerpen weer in plussize verkrijgbaar. Naast deze fantastische designs lanceren ze ook een reeks aan accessoires waarmee je jouw look voor de grote dag compleet maakt. Aangezien deze accessoires ontworpen zijn met deze collectie in gedachten wil je ze absoluut niet missen wanneer jouw oog op één van de trouwjurken is gevallen.

Schrik niet als je het lastig vind om een trouwjurk te kiezen uit deze collectie. Wij hadden er ook moeite mee, aangezien ze stuk voor stuk prachtig zijn. Happy dress hunting!

Deel jouw trouwfoto’s in een trouwjurk van Justin Alexander lente/zomer collectie 2021 op Instagram en tag @zankyounederland en @justinalexander.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Justin Alexander lente/zomer collectie 2021: geweldige ontwerpen voor jouw bruiloft