Kleding voor de getuigen: de nieuwe collectie van Pronovias voor 2018!

Jij bent getuige van de bruid- of bruidegom, maar hebt hier nog geen outfit voor gevonden. Geen zorgen! Je zult iets fantastisch vinden tussen de nieuwe collectie van Pronovias voor 2018!

  • Feestjurken
  • 2018
  • Nederland
  • Pronovias

Het is eindelijk het moment waar je al jaren op wacht, jij bent getuige op de bruiloft van je kind, broer, zus of vriend en het wordt zonder twijfel een hele bijzondere dag. Naast het bruidspaar moet jij er als getuige natuurlijk ook oogverblindend uit zien. Om je hier een beetje bij te helpen hebben wij een galerij gemaakt voor de nieuwe collectie voor getuigen van Pronovias voor 2018. Met deze kleding kan je zo de rode loper op en voel je je als een ware celebrity!

Adverteren

Het Spaanse merk presenteert ons de nieuwe collectie feestjurken van Pronovias voor 2018. Onder deze collectie zien wij zowel korte als lange feestjurken die overdag en ‘s nachts gedragen kunnen worden. De ontwerpen zijn zoals altijd weer oogverblindend. Ze zijn van goede kwaliteit en er zit een grote variëteit tussen de ontwerpen. We zien klassieke stijlen met kant- en bloemenapplicaties die erg in trek zijn. Veel gebruikte stoffen zijn satijn, kant en tule. Een opvallend aspect is dat er veel verschillende kleuren te vinden zijn onder de ontwerpen.

We hebben de mooiste ontwerpen van de nieuwe collectie kleding voor getuigen van Pronovias 2018 voor jou geselecteerd. Wij vinden ze prachtig en weten zeker dat jij hier een mooie uit kunt kiezen. Ontdek ze hier en kies jouw favoriete ontwerp uit! Voor meer inspiratie en de laatste trends bekijk je onze galerijen met de mooiste ontwerpen uit de New York en Madrid Fashion week voor de voorjaarszomer 2018.

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Kleding voor de getuigen: de nieuwe collectie van Pronovias voor 2018!