Kostbare haar accessoires voor de bruid 2016: de nieuwste trends!

Voel je stralend op je trouwdag met het dragen van een mooi opgestoken kapsel met kostbare haar accessoires! Ontdek hier de verschillende ideeën voor 2016...

  • De Bruid

Een van de dingen waar de meeste bruiden naar kijken vanaf het moment dat je ze de jurk hebben uitgekozen, zijn kapsels. Wat is er mogelijk? Wat zou beter staan? … De meeste dames kijken vaak naar de wat informelere en eenvoudige kapsels, dus bij ons met iets meer uitgebreide, lijken niet voor onszelf.

Adverteren

We raden je altijd je eigen stijl te volgen op je trouwdag, maar zelf met een eenvoudig kapsel kun je het je eigenstijl maken, hier een aantal ideeën over hoe een simpel kapsel nog aantrekkelijker te maken. Met haar kunt je echt prachtig dingen, elegant, hoge en lage knotjes maken, of wat meer slordig dan anderen. Verzamelde vlechten zijn ideaal voor een jeugdige touch aan je look en nog veel meer te zien in deze galerij.

Dus wat heb je te verliezen en neem een kijkje in deze galerij! Wij zijn er zeker van dat je overtuigd raakt van deze kostbare accessoires! Evenals raden we je ook aan om een kijkje nemen bij de nieuwste trends bruiloft kapsels 2016, prachtig en ideaal!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Kostbare haar accessoires voor de bruid 2016: de nieuwste trends!