Kroontjes voor in het haar: de perfecte look voor je bruidskapsel!

Een haaraccessoire dat je een totale look en een unieke stijl geeft. Ontdek deze top accessoires voor je grote dag!

  • Accessoires bruid
  • Bruid

Een van de dingen die je bruidslook extra bijzonder maken, zijn ongetwijfeld kroontjes voor in het haar; een bruidsaccessoire dat in de prehistorie verscheen en dat Griekse en Romeinse vrouwen begonnen te gebruiken als symbool van het koningschap. Een vergelijkbaar gevoel zou je kunnen ervaren op je grote dag, wanneer alle spotlights op jou gericht zijn! Bovendien zijn ze een perfecte optie om je look compleet te maken, omdat ze vrouwelijkheid en natuurlijke elegantie zullen uitstralen. Ontdek de beste selectie van kroontjes in het haar voor bruiden en kies jouw favoriet!

Belangrijk is dat je rekening houdt met de sluier, aangezien het kroontje en de sluier elkaar in de weg zouden kunnen gaan zitten. Een andere optie is dat je in de ceremonie een sluier zonder kroontje draagt en dit daarna omwisselt. De kroontjes kunnen gedragen worden op het voorhoofd, in het midden van het hoofd of op de begin van de haarscheiding. Vergeet niet om alleen die te kiezen die het beste bij jou past, en dat je je wel op je gemak voelt!

Ontdek in deze galerij de mogelijkheden die wij voor jou hebben geselecteerd, de mooiste kroontjes voor jouw grote dag. Een andere optie is om te kiezen voor een bloemenkroon met verse bloemen! Maak jouw look uniek met deze finishing touch in je haar!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!