Laat je betoveren door deze Disney Fairy Tale Weddings bruidsjurken collectie!

Once upon a time was er een adembenemende bruidsjurken collectie geïnspireerd door de Disney prinsessen! De jurken zijn samen met Allure Bridals ontworpen, neem snel een kijkje!

  • Designers en boetieks
  • Luxury Weddings
  • Bruid
  • Sprookje

Er was eens… een wonderschone nieuwe Disney bruidsjurken collectie! In samenwerking met Disney heeft Allure Bridals deze Disney Fairy Tale Weddings collectie ontworpen. En deze collectie is niet zomaar eentje; de ontwerpen zijn namelijk geïnspireerd op de jurken van de Disney prinsessen. We zien o.a. de prinsessen Doornroosje, Sneeuwwitje, Belle, Rapunzel en Ariël voorbij komen. Laat je betoveren door deze verschillende designs, van echte prinsessenjurken tot zeemeermin modellen met diepe decolleté én off-shoulder halslijnen. Welke is jouw favoriet? Wij kunnen echt niet kiezen!

opslaanDisney Fairy Tale Weddings
Belle by Allure Bridals | Credits: Disney

Disney Princess

Adverteren

Deze halslijn van de Belle bruidsjurk is geïnspireerd op haar gele baljurk uit de Disneyfilm. En wat een glitters op de jurk, echt schitterend! En de sleep van de bruidsjurk van prinses Jasmine bevat dezelfde motieven als het vliegend tapijt van Aladdin! Alle credits naar Disney die er meer dan 100% in geslaagd is om deze sprookjesachtige droomjurken waar iedere bruid van droomt waar te maken.

Lees ook: Luxe sieraden voor bruiden en 9 tips voor een onvergetelijke exit op de bruiloft!

opslaanDisney Fairy Tale Weddings
Jasmine by Allure Bridals | Credits: Disney

Details

Een bijzonder detail aan deze sprookjesachtige Disney Princess collectie is dat de bruidsjurken in de Amerikaanse maten 0 tot 30 verkrijgbaar zijn, wat overeenkomt met de maten 36 tot en met 60 in Nederland. De prijzen van de jurken variëren van 1.200 US dollar (1.064 euro) tot 10.000 US dollar (8.866 euro). Voor nu zijn de jurken helaas nog niet beschikbaar in Nederland, maar rumor has it dat de bruidsjurken worden verkocht bij Kleinfeld Bridal, bekend van Say Yes to the Dress, in de Verenigde Staten.

Laat je verwonderen door deze prachtige Disney Fairy Tale Weddings bruidsjurken collectie! Welke jurk is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments!

Meer bruiloft inspiratie opdoen? Lees dan ook:

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Laat je betoveren door deze Disney Fairy Tale Weddings bruidsjurken collectie!