Lillian West: Laat je inspireren door verschillende boho stijlen!

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een boho geïnspireerde jurk? Ontdek dan nu de adembenemende trouwjurken van Lillian West!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • 2018
  • Lillian West

Vandaag de dag is er een eindeloos aanbod aan trouwjurken te vinden. Elk seizoen verschijnen er nieuwe ontwerpen en dat is niet zonder reden. Want de jurk die je draagt op jouw grote dag is zonder twijfel de belangrijkste jurk die je ooit gaat dragen. Belangrijk is dan ook dat deze jurk als gegoten zit en je ook nog eens geweldig staat. Designer Lillian West is er één die we moeten koesteren want haar ontwerpen voor Justin Alexander zijn precies wat we zoeken. Adembenemend mooi en bovendien hebben ze de perfecte pasvorm. Wil je weten welke pasvorm het beste bij jouw figuur past? Lees dan ”De perfecte bruidsjurk bij jouw figuur” om daar achter te komen. In deze galerij laten wij je de mooiste designs van Lillian West zien. Ontdek deze uitgebreide Lillian West 2018 collectie trouwjurken en wees een modieuze en sexy bruid!

In deze galerij zie je dat vooral stoffen de hoofdrol spelen in de designs. Kant is hier de ster. Deze prachtige stof siert prachtige rugdecolletés, zorgt voor doorschijnende decolletés, bewerkte lijfjes en zeemeerminrokken. Volumineuze rokken worden afgewerkt met tule en guipure. Andere ontwerpen van de Lillian West-lijn hebben een speelse twist dankzij doorschijnende stoffen. Zo heeft ze het tattoo-effect bij bruidsjurken opnieuw uitgevonden, en ging ze voor tweedelige ontwerpen waar je een stukje huid kunt zien. Sensueel en op en top vrouwelijk!

Ontdek in deze galerij alle trouwjurken van de Lillian West 2018-collectie en kies jouw favoriet. De meest sensuele en boho-geïnspireerde ontwerpen voor jouw grote dag!

Lees ook:  Verschillende stoffen voor trouwjurken: welke kies jij?

Volg ons op FacebookInstagram & Pinterest om nooit meer wat te missen!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!