Maggie Sottero Herfst 2019: Ontwerpen voor elke Stijl!

Maggie Sottero Designs heeft ons opnieuw verrast met een prachtige collectie ultra-vrouwelijke trouwjurken. Met jurken voor alle maten en stijlen, is er voor ieder wat wils!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • 2019

Maggie Sottero heeft ons verrast met een prachtige collectie trouwjurken voor het najaar van 2019. De nieuwste ontwerpen zijn engelachtig en ultra-vrouwelijk, met jurken voor alle maten en stijlen waardoor je er zeker van bent met veel plezier door deze collectie te bladeren!

Maggie Sottero heeft dit keer een aantal stoffen gemengd; van Talin stretch crêpe tot Chantilly kant, deze collectie is vooral gemaakt met witte jurken, maar ook zwarte onderdelen maken hun intrede in sommige ontwerpen. Veel van deze prachtige jurken worden ook geleverd met afneembare stukken, wat betekent dat ze veelzijdig zijn voor je stijl. Maggie Sottero hebben bijvoorbeeld tegemoet gekomen aan bruiden die de optie willen om hun jurk strapless te maken, of die extra lagen willen verwijderen voor de avond van hun trouwdag; Het Kiera ontwerp kan enerzijds een eenvoudige strapless jurk zijn, maar als het ‘s avonds wat drukker wordt, kan het voor het gemak worden veranderd in een dunne omslagjurk.

Veel jurken hebben versieringen die de jurk van eenvoudig en uniek tot elegant en karaktervol maken, en ze zijn er in alle stijlen. Als je op zoek bent naar een getailleerde zeemeermin snit, vind je hier een uitgebreide collectie, waaronder de prachtige Elvie en Glorietta-Lynette ontwerpen. Ook zijn er A-lijn, prinsesjessnit voor de meer gedurfde bruid. Het Kiandra-Leigh ontwerp is een van onze favorieten. Het eenvoudige maar elegante ontwerp is de perfecte mix tussen hedendaags en klassiek en is vleiend voor de meeste lichaamstypes, dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje in deze galerij van prachtige en etherische Maggie Sottero-jurken en laat ons weten wat je favorieten zijn!

Lees ook:

Maggie Sottero 2020 trouwjurken: trends voor de moderne vrouw!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!