Maggie Sottero schittert met de 'Lucienne'-collectie van 2018

Maggie Sottero weet ons elk seizoen weer te verrassen met ongelooflijke nieuwe looks. Het nieuwste assortiment van het merk - de Lucienne-collectie - is misschien wel de meest inspirerende tot nu toe.

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Maggie Sottero

Maggie Sottero wordt al lang beschouwd als een van de meest getalenteerde en verfijnde ontwerpers van trouwjurken in de branche. Maggie Sottero weet ons elk seizoen weer te verrassen met ongelooflijke nieuwe looks. Het nieuwste assortiment van het merk – de Lucienne-collectie – is misschien wel de meest inspirerende tot nu toe. Elke jurk is een kunstwerk, versierd met prachtige kralen, deskundig borduurwerk, fijne kantmotieven of zelfs pailletten in een unieke belichaming van ultieme vrouwelijkheid. Bekijk de galerij nu!

Maggie Sottero experimenteert in deze collectie met traditionele elegantie, wat volgens de designer zeker niet hoeft te betekenen dat je kiest voor een traditioneel design met eenvoudige details. Lagen van tule, interessante stoffen en ingewikkelde details van bloemen stralen romantiek en sensualiteit uit, en de interessante designs benadrukken de beeldschone vrouwelijkheid van de bruid. Niet alleen de jurken zelf, maar ook het uitgebreide aanbod van verschillende designs maakt indruk… Er zijn ontzettend veel design opties en opties in details (van organza tot zijde en kant all over), gemaakt in de meest uiteenlopende materialen.

De Lucienne Collectie is van de hoogste kwaliteit, wat je terug kunt vinden in iedere jurk. De gelaagde stoffen, zoals kant over zacht tule, creëert een opvallend effect dat wordt benadrukt door mooie details van pailletten en kralen. De accessoires verkrijgbaar bij deze collectie, zoals speciaal ontworpen sluiers en diamanten riemen, brengen de looks tot een hoger niveau.

Met jurken die niet zullen misstaan in een sprookje, is Maggie Sottero´s Lucienne collectie perfect voor bruiden die op zoek zijn naar een romantische trouwjurk, zonder hoeven in te leveren op sensualiteit en een chique look. De inclusiviteit van de maten, maakt deze lijn perfect voor bruiden met de meest uiteenlopende lichaamsvormen. Iedere vrouw moet kunnen stralen op haar grote dag!

Meer inspiratie op doen? Bekijk dan hier de mooiste trouwjurken van dit seizoen en van Justin Alexander, en vergeet ons niet te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Maggie Sottero schittert met de 'Lucienne'-collectie van 2018