Marylise & Rembo Styling 2020 bruidsjurken: ontwerpen vol bijzondere details!

De meest verfijnde collectie van Marylise & Rembo Styling. Ontdek de beste ontwerpen voor aankomende bruiden

  • Trouwjurk stijlen
  • 2020

Een enorme toename in materialen, stijlen en details is wat de firma Marylise & Rembo Styling liet zien op de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week 2019 catwalk. In navolging van hun boho chique lijn, die voor bruiden blijft bestaan, komt hun nieuwe collectie met een ideale combinatie van materialen en vrije stijlen die als boodschap hebben: vrijheid van meningsuiting.  Deze selectie van trouwjurken van Marylise & Rembo Styling 2020 mag je absoluut niet missen!

Het bedrijf, dat voortdurend op zoek is naar innovatie, produceert zijn stoffen op de meest duurzame manier en met respect voor het milieu. De nieuwe collectie van Studio Rembo vertegenwoordigt de originaliteit en creativiteit van bruiden die wat meer durf willen tonen en een ontwerp willen dragen dat tegelijkertijd van hoge kwaliteit is. Daarin varieëren ze in creaties zoals: korte trouwjurken, gevarieerde halslijnen en lichtheid in algemene lijnen.

De Marylise-lijn personaliseert allerlei details en laat deze er meer uitspringen: Elegante halslijnen, zeemeermin trouwjurken die plaats maken voor andere ontwerpen van volumineuze rokken. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van kant en stoffen van goede kwaliteit, afgewerkt met tekeningen van de ontwerpers zelf.

Een collectie die iedereen gezien moet hebben: de mooiste trouwjurken van Marylise & Rembo Styling voor 2020 laten zien. Kies degene die het beste bij je past!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!