• Online magazine
  • De Bruid
  • Mercedes Benz Fashion Week Madrid Herfst-Winter 2017-2018. Spectaculaire ontwerpen die je niet mag missen!

Mercedes Benz Fashion Week Madrid Herfst-Winter 2017-2018. Spectaculaire ontwerpen die je niet mag missen!

Deze dagen is Madrid het middelpunt van de aandacht in de internationale modewereld. Raak geïnspireerd door deze verzameling van de beste looks van de Mercedes Benz Fashion Week Herfst-Winter 2017-2018.

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Herfst
  • Winter
  • Fashion week
  • Spanje

Deze dagen is Madrid het middelpunt van de aandacht in de internationale modewereld. De beste Spaanse ontwerpers hebben zich verzameld in één van de meest erkende catwalks van de wereld om hun nieuwe ontwerpen te presenteren. Deze galerij is een verzameling van de beste looks van de Mercedes Benz Fashion Week Herfst-Winter 2017-2018. Raak geïnspireerd door deze outfits voor jouw volgende feestjurk!

Adverteren

Zeer verschillende shows met trends in alle stijlen en prints die passen bij alle verschillende designers. We moeten zeker de collectie van Juan Vidal benadrukken, die geïnspireerd is geraakt door het decadente Oriëntalisme met vloeiende stukken in een zeer breed scala van kleuren. María Escoté presenteert een lijn geïnspireerd door abstracte schilderkunst met feestjurk ontwerpen vol contrasten. Ángel Schlesser ontdekt een balans tussen delicatesse en kracht voor de moderne vrouw. En Roberto Torreta presenteert ontwerpen met een knipoog naar de jaren ´90 die zeker niet minder modern zijn. Maar als we spreken van elegantie en sensualiteit, dan boeit Hannibal Laguna in élk seizoen. Geïnspireerd door de eerste herfstbuien presenteert Laguna de meest chique lange én korte jurken voor elke gelegenheid. Bij Marcos Luengo en Jorge Vazquez speelt vrouwelijkheid ook een grote rol in hun exclusieve ontwerpen. Ook dit jaar waren er weer ontwerpers aanwezig die de wereld boeien met luxe stoffen en patronen, maar als we een speciale vermelding moeten geven dan gaat die naar Duyos. 20 jaar in de modewereld werd gevierd met een cast van de meest prachtige modellen van de jaren 90, die de catwalk liepen zoals alleen zij weten hoe dat moet.

Vind in deze galerie een grote selectie van ontwerpen die wij het mooist vonden en die je zeker niet mag missen. Mercedes Benz Fashion Week is elk seizoen een must en deze herfst-winter collectie voor 2017-2018 mag je zeker niet missen. Je zult deze designs geweldig vinden!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Mercedes Benz Fashion Week Madrid Herfst-Winter 2017-2018. Spectaculaire ontwerpen die je niet mag missen!