Modeca 2019 trouwjurken: romantische designs voor de hedendaagse bruid

In de 2019 trouwjurken collectie van Modeca Bridal ga jij zeker de jurk vinden waar jij naar op zoek was. Welk model is jouw favoriet?

  • Trouwjurk stijlen
  • International

Van kleine kantwinkel tot de grote naam in de bruidsindustrie dat het vandaag de dag is: Modeca Bridal is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het kleden van bruiden van over de hele wereld. Dit is een Nederlandse designer waar we trots op mogen zijn! Mis die Modeca 2019 bruidsjurken collectie niet. We weten zeker dat je verliefd zult worden op het eerste gezicht. Deze collectie is ontworpen voor vrouwen die houden van allerlei stijlen, maar die willen gaan voor een elegante en sensuele look op hun grote dag. Mis het niet!

Adverteren

Dick van Zutphen, de eigenaar van dit Nederlandse merk, heeft met deze collectie een heel romantisch gevoel neergezet. Zijn collectie, The Grace of Beauty, is geïnspireerd op een gevoel van luxe, met een dromerig en gepassioneerd gevoel. Dit gevoel is perfect weerspiegeld in de trouwjurken van de 2019 collectie. Deze collectie is voor de vrouwelijke bruid, op zoek naar romantiek met kleine bohemian details voor haar grote dag. De jurken hebben eenvoudige lijnen, die vijlloos samengaan met de mooiste prinsessen volumes en diverse stijlen. We zien in deze collectie veel zeemeermin tailles en illlusie halslijnen terug – compleet in lijn met de laatste mode!

Deze collectie houdt rekening met alle wensen van Nederlandse én internationale bruiden en heeft alles waar jij naar op zoek bent. Lichte en frisse ontwerpen, met een romantisch en dromerig, doch sensuseel gevoel. Neem snel een kijkje naar de 2019 trouwjurken collectie van Modeca Bridal: welke is jouw favoriet?

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op PinterestFacebook en Instagram!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Modeca 2019 trouwjurken: romantische designs voor de hedendaagse bruid