Naked Wedding Cake: dé trend van 2016!

De trend van 2016 is de “Naked Wedding Cake”: een simpele doch prachtig aangeklede bruidstaart.

  • Catering en Banket
  • Bruiloftstaart
  • Bruidspaar
  • 2016

Ik geef toe, echt smakelijk klinkt het niet als je het letterlijk vertaald: een naakt bruidstaartje.. Echter, aan het einde van dit artikel en zeker na het zien van de prachtige foto´s ter inspiratie, ben ook jij helemaal fan van zo´n taart zonder jasje!

Adverteren

Bruidsjurken, decoratie, accessoires etc., kortom alles wat met bruiloften te maken heeft is constant aan verandering onderhevig en trends wisselen elkaar in een rap tempo af. Ook de bruidstaart wordt dit lot niet bespaard. Verleden tijd zijn de onmogelijk hoge taarten bekleed met royale lagen fondant waar zelfs een Samurai zwaard halverwege in blijft steken. De nieuwe bruidstaart straalt van eenvoud en simpelheid.

De naked cake is in feite de taart hoe deze eruit ziet vlák voordat deze aangekleed wordt met fondant of marsepein. Hun down-to-earth look maakt deze taart uitermate geschikt voor bruiloften met een rustiek, landelijk  karakter. Door de taart te versieren met bijvoorbeeld aardbeien, bosvruchten en bloemetjes is de taart simpel, maar verre van saai en kaal. Serveer je de taart op een lange tafel gezamenlijk met een assortiment van cupcakes? Dan heb je meteen een origineel buffet idee voor het dessert!

Er zijn mogelijkheden te over hoe je jouw naked cake versiert. Echter, hou het simpel; ook hier geldt dat minder meer is!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Naked Wedding Cake: dé trend van 2016!