Off-shoulder trouwjurken 2016: maximale elegantie!

Zeer verfijnde ontwerpen die je kunt dragen als je gaat trouwen in 2016. De bruidsjurken met off-shoulders blijven de trend. Laat ze niet aan je voorbij gaan!

  • Trouwjurk stijlen
  • Boat hals
  • Bruid

Na de presentatie van talrijke collecties van trouwjurken op de nationale en internationale catwalks, is het tijd om de balans op te maken. Wat is er allemaal mogelijk komend jaar? Observeer alles en laat niets ontglippen. Op die manier vind je zeker je droomjurk, ook als je die nog niet duidelijk voor ogen hebt. Vergeet vooral niet de trend die dit jaar al is gezet, maar in 2016 wordt doorgevoerd: de off-shoulder jurk.

Adverteren

De off-shoulder jurk is een mix tussen de strapless halslijn gecombineerd met mouw: kort of lang maar met de schouder zichtbaar. Het resultaat is ultra-vrouwelijk en elegant. We kunnen off-shoulder jurken vinden in de nieuwe collectie van Hannibal Laguna 2016, die de toon van vorig seizoen blijft volgen. Het zijn looks gecreëerd voor bruiden met een jaren vijftig stijl. Daarnaast volgen ook bedrijven als Pronovias en Cabotine zich bij deze trend.

Als jij aankomend jaar trouwt, twijfel dan niet en bekijk deze betoverende selectie. Jurken waar we van houden met een halslijn die alle bruiden dat beetje extra geeft. Mis het niet!

Ontdek bovendien de beste selectie van de prinsessenjurken 2016, jurken met lange mouw 2016 en korte trouwjurken 2016. Ze zullen je beeldig staan!

Bekijk ook de mooiste off-shoulder bruidsjurken van 2017!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Off-shoulder trouwjurken 2016: maximale elegantie!