Ontdek de beeldschone collectie van Elie Saab: 'Haute Couture' voor jouw trouwdag!

Als je de trouwjurk van je dromen wilt vinden, kijk dan naar deze gallery en geniet van de prachtige haute couture ontwerpen van Elie Saab!

  • Trouwjurk stijlen
  • Bruid
  • 2017
  • Elie Saab

Wanneer we het hebben over de Libanese ontwerper Elie Saab dan is het eerste waar je misschien aan denkt zijn verfijnde en luxe ontwerpen. Na het uitbrengen van zijn ‘ready to wear’ collectie had hij het gevoel dat er iets ontbrak, dus besloot hij in het diepe te springen en een haute couture bruidscollectie uit te brengen, tot de vreugde van vele vrouwen. Zankyou mocht hiervan getuige zijn en de 27 ontwerpen die we zagen zijn zo spectaculair dat wij niet konden wachten om ze met jullie te delen.

Adverteren

Elie Saab heeft al eerder geproefd van de bruidswereld toen hij meewerkte aan de collectie van Pronovias. Van af nu heeft zijn eigen bedrijf een eigen collectie bruidsjurken voor bruiden die er uniek uit willen zien op de grote dag. Zijn ontwerpen hebben de karakteristieken van een zeer traditionele collectie maar toch met een flair van de moderne, romantische vrouw, terwijl hij ook nog zijn typische verfijnde en glamoureuze stijl toevoegd.

No te pierdas los nuevos diseños de la colección de vestidos de novia Elie Saab y luce un diseño digo de Alta costura el día de tu boda. Podrás disfrutar de los diseños en vivo a partir del mes de Octubre pero ¡merece la pena esperar!

Mis de nieuwe collectie van Elie Saab niet en loop op jouw bruiloft in een echte haute couture ontwerp. De collectie is helaas pas beschikbaar vanaf de maand oktober maar het is het wachten zeker waard! 

Voor meer inspiratie en de laatste trends in bruidsmodeland kun je ons volgen op Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Ontdek de beeldschone collectie van Elie Saab: 'Haute Couture' voor jouw trouwdag!