Ontdek de bruiloft kapsels met kort haar 2016: Haal het meeste uit je haar!

Mis deze prachtige kapsels niet!! Want kort haar kan zo mooi en sexy zijn...

  • De Bruid

Je haren is iets wat je natuurlijk ook in gedachten moeten houden voor de trouwdag. Hoewel de trouwjurk is de blikvanger en daar zoek je natuurlijk de ideale en mooiste bruidsschoenen bij, kan toch een slecht kapsel de hele styling verpesten. Ieder mens is anders en elke haar ook. Lange haren, kort, krullend, recht, dun of dik. In deze galerie zullen we ons richten op de bruiloft kapsels met kort haar.

Adverteren

Hoewel het lijkt dat op het eerste gezicht, dat veel dames niet graag met korte haren willen trouwen omdat er minder mogelijk is, maar in de praktijk is dat echt niet zo. Er zijn zo veel mogelijkheden om prachtige volumes te creëren en een mooie kapsel met kort haar te maken. Het mooie van korte kapsels is dat je het gezicht meer laat zien en de gelaatstrekken goed kunt zien van een vrouw. Niets zo geweldig om als stralende bruid dit nog meer te kunnen laten zien!

Kortom, het gaat er natuurlijk om dat jij er stralend uitziet en voelt. Laat je hier verassen door deze prachtige modellen kapsels! Daarnaast presenteren wij ook de bruiloft kapsels met vlechten voor 2016, de nieuwste trend!  Het resultaat is spectaculair.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Ontdek de bruiloft kapsels met kort haar 2016: Haal het meeste uit je haar!