Ontdek de charme van de bruidsjurken van Lillian West 2016!

Als je nog niet weet welke bruidsjurk je wilt dragen op jouw grote dag, bekijk dan deze elegante jurken in bohemien stijl. Ontdek ze nu!

  • Trouwjurk stijlen
  • Lange jurk
  • Bruid
  • 2016

De bruidsjurk is een van de belangrijkste ontwerpen van ons leven, zo niet de belangrijkste. In de loop der jaren is er een radicale verandering geweest in de organisatie van bruiloften. Duizenden bedrijven bieden een scala aan diensten aan om het toekomstige echtpaar alles te bieden op deze bijzondere dag. En zo ook zijn er talloze bruidsjurkontwerpers. Maar sommige zijn heel speciaal.. Daarom vind je in deze galerij de collectie van ontwerper Lillian West 2016, die je echt gezien moet hebben!

Deze bekende ontwerpster presenteert een selectie van de ontwerpen die in het algemeen klassiek en elegant zijn, maar altijd gemixt met een vleugje moderniteit en verfijning. Het gaat om looks die een bohemien uitstraling ademen. Een deel van de collectie bestaat uit zeer sierlijke stoffen met prachtige details, met luxe handwerk en lichte stoffen die langs het lichaam vloeien. Fijne bandjes gaan samen met een hartvormig decolleté, die de nadruk op de vrouwelijk schoonheid leggen.

Romantische ontwerpen die de romantiek benadrukken en die perfect zijn voor de perfecte look op de dag van je bruiloft. Lilian West is een perfect alternatief. Wil je dit missen?

Geschreven door: Sherita Jager

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!