• Online magazine
  • De Bruid
  • Ontdek de nieuwe collectie van Justin Alexander voor herfst/winter 2020: elegant, verfijnd en stijlvol!

Ontdek de nieuwe collectie van Justin Alexander voor herfst/winter 2020: elegant, verfijnd en stijlvol!

De collectie van Justin Alexander voor herfst/winter 2020 is hier! Wij werden verliefd op de unieke mix van elegantie, verfijning en style die te vinden is in de collectie en kunnen niet wachten om het met je te delen!

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Justin Alexander

Yes! Het is weer tijd voor een nieuwe collectie trouwjurken van het trendy label Justin Alexander. Maak jezelf klaar voor een enorme hoeveelheid aan iconische jurken die je in deze galerij te zien gaat krijgen. Wij waren instant verliefd en boeken alvast een pasafspraak in om één van deze geweldige jurken te scoren! Zie hier foto’s van de nieuwe collectie van Justin Alexander voor herfst/winter 2020.

De collectie voor dit seizoen zit vol klassieke romantiek en onberispelijke details. Elk ontwerp van Justin Alexander is geraffineerd, elegant en stijlvol op haar eigen manier. De core van dit seizoen is een moderne, clean styling gepaard met de meest briljante details. Denk hierbij aan parels, strikjes, maar natuurlijk ook kant.

Je zult gegarandeerd verliefd worden op de met bloemen bedrukte borduursels, halslijnen van mesh en open ruggen die we terugzien in de collectie. Naast het feit dat de jurk zelf er al onweerstaanbaar uitziet, komt jouw figuur prachtig uit in deze modellen. We hebben het hier namelijk over lange slepen met enorme flares, waardoor je gelijk een statement maakt het moment dat je die weg naar het altaar begaat. Alsof het nog niet mooi genoeg was zien we ook veel diepe V-halslijnen, en de mooiste sweetheart modellen terug in deze collectie. Need I say more!? 

Lees jij dit nu en denk je wat ik denk: dit moet ik zien, dan hebben wij goed nieuws voor je. In deze galerij laten we je namelijk de gehele collectie van Justin Alexander voor de herfst/winter 2020 zien. Dus ga er eens goed voor zitten, neem je tijd en geniet van de adembenemende trouwjurken die ze voor ons in petto hebben – en wie weet trouw jij komend jaar in één van deze prachtige trouwjurken.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Ontdek de nieuwe collectie van Justin Alexander voor herfst/winter 2020: elegant, verfijnd en stijlvol!