Onze favoriete bruidsjurken uit de Alfred Angelo collectie

De meest elegante en romantische ontwerpen uit de Alfred Angelo collectie. Ontdek jouw favoriet!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • Alfredo angelo

De Alfred Angelo collecties zijn herkenbaar door hun sierlijke lijnen, zachte en fijne stoffen en het gebruik van subtiele versieringen. Het is de combinatie van deze aspecten die de prachtige romantische designs creëren. De veelzijdigheid van deze jurken maken ze geschikt voor niet alleen traditionele ceremonies maar ook buitenlandse bruiloften. Deze signature trouwjurken zijn ontworpen rekening houdend met het comfort van de bruid, een perfecte pasvorm zonder ook maar af te hoeven doen op de stijl!

Adverteren

Het gebruik van kwaliteitsstoffen in de gehele collectie geven vorm aan de betoverende designs. Kant en tule worden op een bijzondere manier gecombineerd om de meest spectaculaire jurken te creëren en de bruid zal laten stralen op haar bruiloft. De collectie weergeeft verschillende silhouetten om zo passend te zijn voor alle vormen en maten. Dus al ben je op zoek naar een romantisch, nauwsluitende zeemeerminnen design, of een klassiek A-lijn ontwerp, in deze collectie zal je jouw perfecte jurk vinden.

De sierlijke kralen, het fijne borduurwerk en de strakke lijnen geven de essentie weer van alles dat romantisch, sierlijk en trending is in de bruidsmode wereldwijd. Bekijk een aantal van onze favoriete ontwerpen uit deze luxueuze collectie en vind jouw droomjurk!

Modern Vintage by Alfred Angelo
Sapphire by Alfred Angelo
Disney Fairytale Weddings by Alfred Angelo

Vind een Alfred Angelo leverancier bij jou in de buurt ❤


Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Onze favoriete bruidsjurken uit de Alfred Angelo collectie