Onze selectie van de beste Disney sprookjes bruidsjurken van Alfred Angelo

  • more 2+

Bijna elk meisje heeft wel gedroomd over de perfecte trouwdag. Het altaar aflopen met alle ogen op jouw gericht met een jurk die wel regelrecht uit een sprookje lijkt te komen! Het lijkt er nu op dat de dromen van alle bruiden wereldwijd uit lijken te komen met de Disney geïnspireerde bruidsjurken van Alfred Angelo. Deze ontwerpen reflecteren de stijl van de iconische Disney prinsessen met een moderne twist. Hierdoor zijn de jurken perfect voor de modern en verfijnde bruid.

Met deze collectie brengt Alfred Angelo de innerlijke Disney prinses bij elke vrouw naarboven met de unieke stijl en persoonlijkheid van elk karakter. De ontwerper heeft prachtige jurken ontwerpen die Assepoester, Jasmine, Ariel, Belle, Doornroosje en Elsa vertegenwoordigen.

Dus of jij je nou een exotische godin wilt voelen als Jasmine of de mooiste van het land als Belle, voor jou zit je jurk er gegarandeerd tussen! Bekijk dus snel deze gallery en haal de innerlijke prinses in je naarboven met deze prachtige collectie!

Meer prachtige ontwerpen van Alfred Angelo:

Modern Vintage by Alfred Angelo
The Alfred Angelo Collection
Sapphire by Alfred Angelo

Vind een Alfred Angelo leverancier bij jou in de buurt ❤


Laat een bericht achter

26 Naked Wedding Cake: dé trend van 2016!
Naked Wedding Cake: dé trend van 2016!
De trend van 2016 is de “Naked Wedding Cake”: een simpele doch prachtig aangeklede bruidstaart.
34 Trouwen in de lente? Bekijk onze gallery met de leukste lente decoraties voor jouw bruiloft!
Trouwen in de lente? Bekijk onze gallery met de leukste lente decoraties voor jouw bruiloft!
Onze favoriete tijd van het jaar is eindelijk aangebroken en daarmee is ook het trouwseizoen van start gegaan. Bekijk hier onze gallery met leuke decoratie suggesties voor de ultieme lente bruiloft!
34 De mooiste foto's van onze bruidsfotografen in 2017!
De mooiste foto's van onze bruidsfotografen in 2017!
Bij Zankyou hebben we jullie de afgelopen maanden al voorgesteld aan de beste fotografen per provincie. In deze galerij laten we jullie nog een keer onze favoriete foto's zien.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie