Onze selectie van de beste Disney sprookjes bruidsjurken van Alfred Angelo

  • more 2+

Bijna elk meisje heeft wel gedroomd over de perfecte trouwdag. Het altaar aflopen met alle ogen op jouw gericht met een jurk die wel regelrecht uit een sprookje lijkt te komen! Het lijkt er nu op dat de dromen van alle bruiden wereldwijd uit lijken te komen met de Disney geïnspireerde bruidsjurken van Alfred Angelo. Deze ontwerpen reflecteren de stijl van de iconische Disney prinsessen met een moderne twist. Hierdoor zijn de jurken perfect voor de modern en verfijnde bruid.

Met deze collectie brengt Alfred Angelo de innerlijke Disney prinses bij elke vrouw naarboven met de unieke stijl en persoonlijkheid van elk karakter. De ontwerper heeft prachtige jurken ontwerpen die Assepoester, Jasmine, Ariel, Belle, Doornroosje en Elsa vertegenwoordigen.

Dus of jij je nou een exotische godin wilt voelen als Jasmine of de mooiste van het land als Belle, voor jou zit je jurk er gegarandeerd tussen! Bekijk dus snel deze gallery en haal de innerlijke prinses in je naarboven met deze prachtige collectie!

Meer prachtige ontwerpen van Alfred Angelo:

Modern Vintage by Alfred Angelo
The Alfred Angelo Collection
Sapphire by Alfred Angelo

Vind een Alfred Angelo leverancier bij jou in de buurt ❤


Laat een bericht achter

66 A-lijn bruidsjurken: een elegant model om je geweldig in te voelen!
A-lijn bruidsjurken: een elegant model om je geweldig in te voelen!
Talloze halslijnen, tailles, stoffen, accessoires en sluiers betekenen duizenden keuzes voor jou gebaseerd op jouw stijl en lichaam! In deze galerij tonen wij je de mooiste A-lijn trouwjurken; een prachtige klassieker!
70 Bruidsjurken met lange mouwen. Liefde op het eerste gezicht!
Bruidsjurken met lange mouwen. Liefde op het eerste gezicht!
Binnen de trends voor het komende seizoen zien we ook veel ontwerpen met lange mouw, dus mis onze voorstellen voor een mooie trouwjurk met lange mouw niet! Er valt genoeg te kiezen.
74 Bruidsjurken met een V-hals: sexy en elegant!
Bruidsjurken met een V-hals: sexy en elegant!
Verlies de mogelijkheid niet om te stralen in een jurk met een V-hals, zoals een van deze schitterende trouwjurken. Word de sensatie van de dag voor je gasten. Ontdek de jurken hier!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie