Leuke outfit ideeën voor de zonnige bruiloft

Ben jij uitgenodigd voor een bruiloft dit voorjaar? Bekijk dan onze nieuwste gallery met outfit ideetjes voor je aankomende zonnige bruiloft!

  • Feestjurken

Het goede weer nadert snel nu het eindelijk lente is! Wat is het toch heerlijk om lekker tot ‘s avonds laat buiten op een terras te zitten met blote armen/benen of dat je alleen een dun jackje als jas aanhoeft. Wanneer het weer mooier wordt beginnen ook de buiten bruiloften. In deze gallery geven wij je een aantal suggesties over wat jij als gast aan kan doen naar een zonnige buiten bruiloft.

Adverteren

De jumpsuit is eigenlijk perfect voor alle seizoen en is een trend die blijft want we zien hem keer op keer terug in nieuwe collecties. Buiten het feit dat ze heerlijk zitten zijn jumpsuits vaak te vinden in alle kleuren en vormen en er is er daarom altijd wel eentje die perfect staat bij jouw figuur en teint. Een andere leuke mogelijkheid is een rok en blouse. Dit staat chique maar toch trendy.

Een broek met een mooie blouse zie je ook steeds vaker. Dan denk je misschien, een broek? Is dat niet iets te simpel? Nee! Een broek kun je net zoals de jumpsuit in alle soorten en maten vinden. Een van onze favoriete trends van dit moment is de culotte broek. Deze broek staat heel mooi en elegant maar laat wel een stukje been zien voor een speels effect. Zijn je benen en heupen jouw grote trots? Draag deze broek dan in een felle kleur of met een print waardoor dit gedeelte van je lichaam opvalt. Je kunt het combineren met een effe of rustigere kleur blouse om de outfit in balans brengen. Wanneer je echt durft kun je ook een shirt of blouse in dezelfde print of kleur als de culotte broek dragen waardoor je outfit een echte WOW effect krijgt.

Bekijk nu snel de gallery en laat je inspireren voor jouw outfit op de aankomende zonnige bruiloft!

Ben je op zoek naar een accessoire voor jouw outfit? Ontdek dan de nieuwe trend onder de bruidsgasten!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Leuke outfit ideeën voor de zonnige bruiloft