Pakken voor de bruidegom 2018. 30 stijlen die je niet mag missen!

In deze galerij tonen wij meer dan 30 kostuums voor de bruidegom in 2018. Dit zijn de mooiste kostuums waarmee je er uit zal zien als een echte gentleman!

  • De bruidegom
  • Aanbeveling
  • Bruidegom
  • 2018
  • Galleries

Wanneer we denken aan een bruiloft en alle dingen die hierbij komen kijken, dan richtten we ons meestal op de bruid! De bruid die zoekt naar een geschikte jurk voor haar grote dag, welke schoenen zal ze hierbij gaan dragen en welke bloemen zal ze kiezen voor haar bruidsboeket? Maar hoe zit het met de bruidegom! De bruidegom moet er natuurlijk ook geweldig uit zien – en daarom mag een goede styling niet missen! In deze galerij tonen wij meer dan 30 kostuums voor de bruidegom in 2018. Dit zijn de mooiste kostuums waarmee je er uit zal zien als een echte gentleman! Deze looks wil je niet missen. 

In deze galerij vind u de verschillende stijlen voor jouw kostuum: van klassiek tot gekleurd, shirts met Italiaanse kraag tot smalle stropdassen. Deze nieuwe stijlen worden steeds vaker door de bruidegom verkozen – zij zien er origineel, elegant en geweldig uit! Ook zijn er veel verschillende stoffen en kleuren beschikbaar voor jouw smoking: van Schotse ruiten in verschillende tinten tot stoffen van kasjmier. Verschillende lengtes, modellen en designs zien we terug in deze selectie. Luxe kwaliteit met perfecte details!

Ontdek de prachtige nieuwe kostuums voor de bruidegom in 2018 en laat je inspireren door alle verschillende stijlen. Chique styling voor jouw grote dag!

Lees ook: Outfit trends voor de bruidegom 2018.

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!