Pampasgras op de bruiloft: de bohemian decoratie van jouw dromen!

Pampasgras is de trouwtrend die de beste oplossing voor jouw trouwdecoratie biedt. Vrij, mooi en perfect voor een boho bruiloft!

  • Decoratie stijlen
  • Blikvangers
  • Bohemian

Bij het zoeken naar inspiratie voor jouw trouwdag zal pampasgras je vast niet ontgaan zijn. Hij staat bekend om zijn grote witte pluimen die ons op een of andere manier heel vrij doen voelen. Een betere decoratie voor een boho-wedding ga je absoluut niet vinden, maar ook voor andere bruiloften kan je het pampasgras inzetten. In deze gallerij laten we je kennismaken met een aantal manieren om het pampasgras als decoratie voor de bruiloft te gebruiken, wij zijn verliefd!

Say yes to pampasgras!

Adverteren

We hebben hem al veel voorbij zien komen, maar waar komt pampasgras eigenlijk vandaan? De afgelopen jaren heeft de trend steeds meer doorgezet, maar de plant zelf komt oorspronkelijk uit Argentinië, vandaar dat deze in de winter ook een jasje aan moet van stro of noppenfolie. In principe plant die gedurende het hele jaar, behalve bij strenge vorst.

Pampasgras op de boho bruiloft

We all love a good boho wedding, en met pampasgras erbij is jouw feest compleet. De grote pluimen zijn super sierlijk en staan op een of andere manier ook voor vrijheid, de vibe die we bij een boho-wedding terug zien. Ze zijn ook perfect voor een Ibiza-stijl bruiloft waarin je de hippiesfeer terug wilt laten komen.

Geldbesparend 

Een leuk detail van het pampasgras is dat deze duurzaam en betaalbaar is! Door dit siergras op jouw bruiloft te gebruiken ziet jouw locatie er niet alleen geweldig uit, maar houd je ook nog geld over om aan andere dingen uit te geven. De trouwjurk bijvoorbeeld, do I need to say more? 

Neem in deze galerij eens een kijkje hoe onze leveranciers pampasgras in de bruiloften hebben verwerkt. Wij zijn er dol op!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Extra Verte Bruidsboeketten
Blouming floral art Bruidsboeketten
De bloemenkeuken Bruidsboeketten
Busje Bloemen Bruidsboeketten

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Pampasgras op de bruiloft: de bohemian decoratie van jouw dromen!