• Online magazine

Pantone colors 2016: Kies voor de kleuren rozenkwarts en blauw serenity voor jouw bruiloft!

Maak gebruik van het Pantone Color 2016: een paar tinten die perfect zijn voor jouw aanstaande huwelijksdag. Kies rozenkwarts en blauw serenity voor decoratie en of pas je outfit erop aan: je zult er geen spijt van hebben!

  • Bruidsmode en stijl
  • Ceremonie decoratie
  • Bruidsboeket
  • Bruid
  • 2016

Toen we allemaal dachten dat pantone met de rozenkwarts kleur werd verkozen voor 2016, werden wij een paar weken later verrast met de officiële kleur voor dit nieuwe jaar. En dus zijn we even verbaasd, want voor het eerst in de geschiedenis, heeft Pantone een duo van kleuren die perfect bij elkaar passen en rust en sereniteit symboliseren. Kies rozenkwarts en blauw serenity 2016 voor uw bruiloft en wordt dé trendsetter.

Je kunt de ceremonie versieren met bloemen in roze en blauw, de decoratie van de bruiloftsstoelen en het kan spectaculair zijn als je het linnen combineert met de gerechten. Jouw bruiloftsjurk of bruidspak kan ook de Pantone kleur bevatten: heb je de roze bruidsjurken al gespot in de gallerij? Het bruidsboeket is jouw bondsgenoot tijdens de bruiloftsdag, mocht je kiezen voor een witte bruidsjurk dan is het ook een perfecte combinatie om te kiezen voor Pantone kleuren in jouw bruidsboeket. En ja, gekleurde bruiloftsschoenen staan ook fantastisch onder een witte bruidsjurk.

Mis dus niet deze favoriete kleuren van 2016 en neem ze op in jouw trouwdag. Ontdek deze elegante en verfijnde kleuren die jouw bruiloft een zachte tint mee zullen geven!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!