Prachtige beelden van een bruiloft in Marokko: laat je inspireren!

Wil jij je ´ja-woord´ geven omringd door een bijzondere stijl? Ontdek dan deze inspirerende foto´s en heb de dag van je leven!

  • Real Weddings
  • Ceremonie decoratie
  • Ceremonie
  • Bruidspaar
  • 2016

Er zijn veel verschillende stijlen aan bruiloften, maar als we denken aan een stijl dat gekenmerkt wordt door opvallende kleuren en heerlijke geuren, dan denken we onder andere aan een Marokkaanse bruiloft. Trouwen in de Arabische wereld betekent authentieke rituelen die gekenmerkt worden door bijzondere en unieke momenten die in andere culturen niet zoveel voorkomen. Om deze reden, willen wij in de galerij een selectie aan foto´s laten zien die geïnspireerd zijn op een bruiloft in Marokko.

Je ziet prachtige decoraties waar goud wordt gemengd met zeer opvallende kleuren. Typerende kleuren voor Marokka zijn onder andere: turquoise, fuchsia en oranje. Zie de prachtige stoffen kussens, sierlijke lantaarns, mooie service stukken, trouwkaarten met prints op tegels of de gedecoreerde tafels geïnspireerd uit het Verre Oosten. De bougainvillea bloemen zorgen voor een romantische sfeer en is mooi in combinatie met de witte versie. Zie ook de indrukwekkende ceremonie in een woestijn. Als we kijken naar de bruidsjurken, zijn deze flink versierd met grote sierlijke sieraden. Er zijn ontzettend veel armbanden, ideale tulbanden en sluiers vol steentjes die de authentieke bruiloft bewonderenswaardig maken.

Alles is mogelijk om de bruiloft van uw dromen te hebben, dus laat je inspireren door deze prachtige foto´s en beleef jouw trouwdag als de mooiste dag van je leven!

Foto vía Shutterstock: Boda en Marruecos.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!