Prachtige trouwjurken met bandjes: een eeuwige klassieker

De vierkante decolleté met banden, ook wel de Franse decolleté genoemd, is een echte klassieker. Is dit model iets voor jou?

  • Accessoires bruid
  • Inmaculada garcía
  • Pronovias
  • Rosa Clará

Trouwjurken gaan gelukkig met de mode mee, maar dat neemt niet weg dat we altijd bepaalde modellen zien terugkomen. Dit is niet vanwege gebrek aan creativiteit of nostalgie. Nee, dit is simpelweg omdat sommige modellen gewoon on-ge-loof-lijk mooi zijn. Onder deze terugkerende modellen is onder andere de jurk met bandjes te vinden.

De vierkante decolleté met banden, ook wel de Franse decolleté genoemd, bestaat uit een rechte hals, afgewerkt met dunne of dikke banden. Het model sluit nauw aan bij de buste. De vierkante hals is perfect als je altijd al een strapless jurk hebt willen dragen maar deze je om de een of andere manier niet staat, of als je je er niet fijn in voelt. Ga dan voor een rechte décolleté met dunne of dikke banden.

Het model is ook ideaal voor vrouwen met grote borsten. Het strakke model doet de borst kleiner lijken en zorgt er automatisch voor dat het oog naar de rest van jouw prachtige verschijning wordt getrokken. Ook voor vrouwen met een kleine borst kan de jurk met bandjes fijn zijn. Een extra opvulling in de jurk kan je borst net wat extra volume en vorm geven. Let op dat de bandjes goed aansluiten en dus hun werk doen. Stijl de jurk verder af met een mooi collier, of steek je haar op om de aandacht naar je hals te trekken. Bekijk de mooiste selectie in onze galerij en kies jouw favoriet!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!