Oscars 2017: laat je insprieren voor jouw bruidsjurk door de rode loper

Als jij snel gaat trouwen en op zoek bent naar inspiratie voor jouw trouwjurk, dan moet je zeker even meekijken. Dit wil je niet missen!

  • Trouwjurk stijlen
  • International

Als er een ¨nacht van de film¨ aangewezen moet worden, dan werd dit wel de nacht van de Oscars. Gisteren vond de 89e editie plaats en werden de meest begeerde kunstprijzen uitgereikt. De iconische bokalen werden uitgereikt op een gala vol glamour, met emotionele momenten en anekdotes die de hele wereld voor altijd zal onthouden. Een evenement als dit heeft natuurlijk een rode loper waarop alle beroemdheden in de beste outfits voorbij komen. Als jij snel gaat trouwen en op zoek bent naar inspiratie voor jouw trouwjurk, dan moet je zeker even meekijken. Dit jaar waren witte jurken namelijk populairder dan ooit op de rode loper. Dit wil je niet missen!

Adverteren

Wij hebben meer dan 20 designs uitgekozen in heel verschillende vormen, details en modellen. Wit overwon, maar werd bijgestaan door andere populaire kleuren als zwart en rood. Wat we zeker even moeten opmerken is het Givenchy Haute Couture design dat werd gedragen door Emma Stone; ster in de musicalfilm La La Land waar ze ook een oscar mee won. Een strapless design met franje rok in een prachtige champagne kleur. Andere merken als Armani Privé en Dior Haute Couture werden ook gedragen door zeer gewilde actrices op deze bijzondere avond. De feestjurk die Karlie Kloss droeg, verdient extra aandacht; dit topmodel koos voor een origineel Stella McCartney design. Een prachtige stijl met cape, die je zeker kan inspireren als je op zoek bent naar een trouwjurk met cape, in plaats van een sluier.

Mode, glamour, trends en kleuren die volgend seizoen een ster zullen zijn in de mode. Ontdek het beste van de rode loper bij de Oscars en laat u inspireren om de perfecte trouwjurk te kiezen.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Oscars 2017: laat je insprieren voor jouw bruidsjurk door de rode loper