Pronovias 2019 collectie: de nieuwste trends uit de meest geanticipeerde modeshow

Ontdek ¨In Bloom¨- de 2019 collectie van Pronovias. Onthoud deze trends: deze collectie gaat ongetwijfeld een grote invloed hebben op bruiden van over de hele wereld!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • 2019
  • Pronovias

Als er één bruidsmodeshow is die beroemdheden, online influencers en de bruidsindustrie van over de hele wereld bij elkaar brengt, is het, zonder twijfel: Pronovias. Bij de modeshows van Pronovias kijkt de hele wereld toe hoe hun modellen de nieuwste trends op gebied van bruidsmode laten zien. Geen plekje kunnen bemachtigen bij deze prestigieuez show? Maak je geen zorgen! In deze gallerij vind je de mooiste trouwjurken van de 2019 collectie van Pronovias. Onthoud deze trends, want de Pronovias Atelier collectie heeft niemand teleurgesteld. Deze collectie gaat ongetwijfeld een grote invloed hebben op bruiden van over de hele wereld!

Adverteren

De nieuwste collectie bekijken? In dit artikel vind je de 2020 Atelier bruidsmode collectie van Pronovias. 

Deze prachtige designs werden geshowt op één van de meest spectaculaire podia van de Barcelona Bridal Fashion Week. In de Pavilion of Italy op Montjüic in Barcelona, liepen de modellen door de tuinen en rond de tempel. Deze achtergrond is werkelijk adembenemend en werd ontworpen door Hervé Moreau, de creatief directeur van Pronovias. In deze setting zagen we verschillende designs die ideaal zijn voor alle soorten bruiloften: van religieuze huwelijken tot bruiloften op het strand.

Wat we in deze collectie naar voren zien komen is sensualiteit en vrouwelijkheid. Dit zien we terug in designs met transparante stoffen, kant en sensuele vormen die de vrouwelijke vormen van het lichaam laten zien. Ook zien we two-piece trouwjurken, bestaande uit crop tops met volumnieuze rokken, met de mooiste designs: veren, franjes en bloemen brengen de elegantie van deze ontwerpen naar voren. Ook de korte trouwjurken werden enthousiast ontvangen door het publiek. Minder populair dit seizoen? Sluiers!

In deze met de hand gemaakte collectie, Bloom, zijn de mooiste stoffen, zoals crêpe en tule, gebruikt. Ook zien we veel guipure kant, geborduurd met tule en ivoren kleuren. Een hoogtepunt uit deze collectie zijn de silhouetten: de A-lijn en rechte trouwjurken zijn herontdekt. De modellen stralen!

Deze haute couture collectie heeft een diepe indruk achter gelaten in de bruidsmode wereld. Ontdek de nieuwe trouwjurken collectie van Pronovias voor 2019. Je zult verliefd worden op het eerste gezicht!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram voor de mooiste inspiratie voor jouw grote dag!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Pronovias 2019 collectie: de nieuwste trends uit de meest geanticipeerde modeshow