Rosa Clará 2019 feestjurken: bekijk hier de mooiste creaties!

Alle nieuwste feestjurken van Rose Clará van 2019; om een perfecte gast te zijn bij alle evenementen aankomend trouwseizoen!

  • Feestjurken
  • Rosa Clará

Ben je opzoek naar een spetterende jurk als gast op de volgende bruiloft? Dan mag je deze collectie van Rosa Clará absoluut niet missen! Wij hebben een galerij gemaakt met de volledige collectie feestjurken van Rosa Clará van 2019. Een mix van verfijning afgewisseld met zachte en perfecte lijnen creëren de ideale ontwerpen voor je aankomende evenementen.

Adverteren

De collectie wordt gekenmerkt door het brede palet aan kleuren en verschillende stijlen die de mogelijkheden voor alle soorten vrouwen bieden. De tinten variëren tussen blauw, grijs, roze, groen, groen, rood en zwart. Ze hebben allemaal de mix van edele stoffen met glanzende stoffen, kant, pailletten en buitengewone materialen gemeen.

Er zijn een aantal lange feestjurken gecombineerd met rokken, die in sommige gevallen zorgen voor volume, bedrukte stoffen en veel verschillende halslijnen. De korte jurken aan de andere kant, bestaan uit een soort nieuwe cocktailjurk looks met zwart witte combinaties en roze en elegante tinten die perfect kunnen worden gecombineerd met goede accessoires en schoenen.

Maak kennis met de nieuwe ontwerpen van de nieuwe collectie feestjurken van Rosa Clará 2019. De beste ontwerpen voor alle evenementen die je  voor volgend jaar in je agenda hebt genoteerd. Als je de gast met de mooiste look op de volgende bruiloft wil zijn, kan je deze jurken niet missen!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Rosa Clará 2019 feestjurken: bekijk hier de mooiste creaties!