Rosa Clará 2019 trouwjurken: een collectie om verliefd op te worden!

De trouwjurken collectie van Rosa Clará voor 2019 - sensualiteit en elegantie is de perfecte combinatie voor jouw grote dag!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Rosa Clará
Adverteren

De nieuwe collectie van Rosa Clará werd voor het eerst geshowt tijdens de Barcelona Bridal Fashion Week op de meest indrukwekkende locatie. De nieuwste collectie straalt één en al verfijning en vrouwelijkheid uit en heeft iedereen, zoals gewoonlijk, omver geblazen! Deze collectie was alles wat wij gehoopt hadden van één van de beste designers uit de bruidsindustrie – neem snel een kijkje en oordeel zelf!

De collectie bestaat uit trouwjurken in verschillende stijlen, maar we zien duidelijk dat de designer zich heeft laten inspireren door elegantie en romantiek. De ontzettend gedetailleerde jurken zijn samengesteld uit de meest lichte stoffen, zoals zijde en tule, wat zorgde voor bewegelijke en luchtige designs. De bruidsjurken zijn ingetogen, maar met de meest luxe designs. Bruiden die kiezen voor een jurk uit de 2019 collectie van Rosá Clara zullen zich gegarandeerd prachtig en geweldig voelen op hun grote dag!

Een sterke kwaliteit van Rosa Clará is dat elke collectie verschillende elementen in jurken geweldig weet te combineren. In deze collectie heeft Rosa Clará zichzelf overtroffen! We zien sensuele designs met subtiele transparante stoffen, blote benen en zelfs lingerie. Deze collectie straalt jeugdigheid uit – perfect voor de bruid van 2019!

De nieuwe trouwjurken collectie van Rosa Clará voor 2019 is voor elegante en verfijnde bruiden. Ben jij op zoek naar de laatste trends en de mooiste designs? Dan zul je hier zeker jouw perfecte jurk vinden. Bekijk de designs in deze galerij en laat ons weten wat jouw favorieten zijn!

Voor meer Zankyou volg je ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Rosa Clará 2019 trouwjurken: een collectie om verliefd op te worden!