Simpel en elegant: betaalbare, luxueuze trouwjurken van Rebecca Ingram 2020

Hedendaagse ontwerpen voor de bruid van vandaag: betaalbare, doch luxueuze designs vind je bij de nieuwe collectie van Rebecca Ingrem voor 2020!

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Bruid

Mode is kunst. En wat ons betreft kun je ware schoonheid vinden wanneer een bestaande trend of stijl vernieuwd wordt en zo gedraaid is dat een nieuwe stijl geboren is. Een van trouwjurken designers die wij heel hoog hebben staan, Rebecca Ingramheeft precies dit gedaan. Voor degene die deze designer nog niet kennen: maak je geen zorgen, wij stellen je graag voor! Deze lijn is in 2016 opgezet en maakt deel uit van Maggie Sottero. De tak is speciaal voor bruiden die graag de luxueuze stijl die wij gewend zijn van Maggie Sottero willen houden, maar liever wat meer geld uitgeven aan de bruiloft zelf in plaats van de jurk.

Hoewel dit het doel is van veel merken, zijn er niet veel die het zo goed doen als Rebecca Ingram en als je de jurken ziet zul je begrijpen waarop. Door versieringen en stoffen te gebruiken die helemaal je van het zijn in de 21e eeuw, hebben deze ontwerpen het beste van twee werelden: een traditionele look gecombineerd met de trends van nu.

Valt jouw mond ook open bij het bekijken van de betaalbare en prachtige ontwerpen? Ze zijn simpel en elegant en er zit voor iedere bruid iets tussen. En het heerlijke is dat je door voor een jurk van Rebecca Ingram te kiezen niet eens hoeft te besparen op je trouwbudget! Ben jij om?

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Simpel en elegant: betaalbare, luxueuze trouwjurken van Rebecca Ingram 2020